Türkçe English Arabian +90 212 304 43 33 / 34 Menu

Makyaj tekniği yerine daha kalıcı çözüm ne olabilir?

Makyaj tekniği yerine daha kalıcı çözüm ne olabilir?

Teknolojinin gelişmesi sadece estetik uygulamalarda değil kozmetik sektöründe de önemli ilerlemelerin kaydedilmesini sağlıyor. Son dönemlerde yapılan makyaj uygulamaları kişilerin tanınmayacak düzeyde büyük değişimler geçirmelerine yardımcı oluyor.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Türkyılmaz, “makyaj teknikleri yerine nasıl daha kalıcı çözümler bulabiliriz?” sorusuna açıklık getirdi.

Makyaj tekniklerini kullanarak değişim elde etmek hem kolay hem de geçici olduğu için çok fazla tercih edilse de aslında uzun vadede alınacak sonuçlar nedeniyle uzak durulması gerekiyor.

CİLTTE CİDDİ BOZULMALARA NEDEN OLABİLİR

Kozmetik malzemeleri ne kadar kaliteli olsa da özellikle görünümde değişim elde etmek için yoğun miktarda kullanılan malzemeler, cildin nefes almasını engelleyeceğinden uzun süreli kullanımlarda ciltte ciddi boyutlarda bozulmalara neden olabilirler.

Bu nedenle büyük değişimler elde etmek istenildiği zaman yoğun bir makyaj yapmak yerine uzun süreli etkisi olan ameliyatsız estetik operasyonları tercih etmek daha doğru olacaktır.


ENDOPEEL

Endopeel, yüzde meydana gelen sarkmaları ortadan kaldırmak için tercih edilen, etkisini uygulamadan hemen sonra gösteren ameliyatsız estetik uygulamasıdır.


Alın, kaş, üst dudak liftingi, kaz ayaklarının yok edilmesi, gıdı sarkmasının giderilmesi, çene altı sarkmalarının kaldırılması ve burun kırışıkları giderilmesi için bu uygulama tercih edilebilir. Mimik kaybına neden olmayan endopeel uygulamasının etkisi 8 aya kadar devam edebilir.

Pİ-SOMON DNA

Yenilenmiş, canlı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak herkesin hayalidir. Zamanın etkilerine bağlı olarak cilt yıpranır ve sahip olduğu genç görünümü yorgun, mat ve cansız bir görünüme bırakır.

Somon balığı DNA’sı ve hyalüronik asit içeren Somon DNA uygulaması ile canlı bir görünüm elde etmek mümkün. Akne izi, çatlakların oluşturduğu izler, gözde meydana gelen morluklar da bu uygulama ile giderilebilir.

BOTOKS

En popüler ameliyatsız estetik uygulamalarından biri olan botoks, özellikle mimime bağlı olarak meydana gelen kırışıkların tedavisinde oldukça etkili.

Uygulama yüzde kırışıklığa neden olan kasların rahatlatılması ile kırışıklıkların giderilmesi temeline dayanır. Botoks uygulaması sonrası etki 2 gün içerisinde başlar 1 hafta sonra tam oturmuş olur.

SCARLET S

Kişiye özel olarak tasarlanan fraksiyonel mikro iğneler ile cilt altınının uyarılması temeline dayanan uygulama, esasında cildin kendini yenilemesi ve iyileşmesine yardımcı olur. Cilt lekeleri, akne veya yara izleri, ince kırışıklıklar, renk farklılıkları ve gıdı sarkması bu uygulama ile düzeltilebilir.


Op. Dr. Burak Türkyılmaz
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.drburakturkyilmaz.com
Facebook: @drturkyilmaz
Instagram: @drturkyilmaz
YouTube - Op. Dr. Burak Türkyılmaz

Size en uygun olan estetik uygulamasını birlikte PLANLAYALIM

BİZE ULAŞIN

© 2020 Op. Dr. Burak Türyılmaz. Designed by: