Türkçe English Arabian +90 212 304 43 33 / 34 Menu

Kol Germe Ameliyatı Hangi Estetik Operasyonlar İle Birlikte Yapılabilir ?

Kol Germe Ameliyatı Hangi Estetik Operasyonlar İle Birlikte Yapılabilir ?

Birden fazla sorunu bulunanlar için kombine estetik ameliyatları yapılabilmektedir. Bu sayede operasyonların maliyetleri düşürülürken aynı zamanda her operasyonun iyileşme süreci aynı zamanda gerçekleştiği için bu sürecin tekrar tekrar yaşanmasının önüne geçilmektedir. Uyum ve dengenin sağlandığı kombine ameliyatlardan oldukça başarılı sonuçlar elde edilmektedir. Yapılan araştırmalara göre tek seferde iki ameliyatın birden yapılması riski de iki katına çıkarmıyor.

Kombine ameliyatlar kişiye özel olarak planlanmaktadır. Bu ameliyatlar ancak hastanın genel sağlığını etkilemediği durumlarda yapılır ve operasyonu geçirecek olan hastaların ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Ameliyatın planlanması uygulanacak olan yöntemler ve operasyon bölgeleri belirlendikten sonra gerçekleştirilmektedir. Kombine Ameliyat Türleri Kombine ameliyatlar ile vücudun aynı anda farklı bölgelerinde müdahale edilebildiği gibi aynı bölgeye iki farklı müdahale de gerçekleştirilebilir.

Örneğin germe ameliyatlarında gerektiği takdirde o bölgeye liposuction da uygulanabilmektedir. Yüz bölgesine yapılan estetik ameliyatlar genelde kombine şekilde yapılmaktadır. Yüz bölgesinde gözkapakları ve alın bölgesi gerdirilirken, kaşlar kaldırılabiliyor ve çene altında yer alan sarkıklar giderilebiliyor. Yine karın germe ameliyatları ile meme düzeltme ameliyatları aynı anda gerçekleştirilebiliyor. Kombine ameliyatlar iyi planlandığında birçok hastanın istediği değişiklikler tek seferde oluyor.

Hastalar tek bir iyileşme süreci ile birçok ameliyatı geçirmiş oluyor ve bu sayede aynı ameliyat süreci ve sonrası defalarca yaşanmıyor. Kol Germe Ameliyatı ve Diğer Operasyonlar Kol germe ameliyatı da diğer ameliyatlarla kombine şekilde yapılabilen operasyonlar arasında yer alıyor. Operasyon sürecinde sarkmaların durumuna göre kol altı bölgesinde yer alan deri toparlanırken aynı zamanda bu bölgedeki yağlanma liposuction ile giderilebiliyor.

Ayrıca kol germe ameliyatları, meme toplama operasyonları, karın germe, popo kaldırma gibi operasyonlar ile kombine bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Kombine operasyonlardan sonra hastaların hastanede kalma süresi en fazla 3-4 günü bulabiliyor. Kombine operasyonların süresi yapılan operasyonların türüne ve yapıldığı bölüme göre değişiklik gösteriyor. Kol germe operasyonlarının süresi hastanın durumuna göre değişiklik gösterebilirken bu süre genellikle 2 saati geçmemektedir. Ancak kombine operasyonlarda yapılacak olan diğer operasyonların süresi bu süreyi uzatabilmektedir.

Size en uygun olan estetik uygulamasını birlikte PLANLAYALIM

BİZE ULAŞIN

© 2020 Op. Dr. Burak Türyılmaz. Designed by: