Türkçe English Arabian +90 212 304 43 33 / 34 Menu

Hangi durumlarda Thermi Va yaptırabilirsiniz?

Hangi durumlarda Thermi Va yaptırabilirsiniz?

Çeşitli nedenlere bağlı olarak vajinal kaslarda gevşeme meydana gelebilir. Normal doğum ve hamilelik kasların gevşemesinde en etkili durumlar olsa da sadece yaşlanmaya bağlı olarak da gevşemenin olması mümkün.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Türkyılmaz, “Neden thermi va yaptırılmalı?” sorusunu en ince ayrıntılarına kadar bizler için yanıtladı.

Vajinal kaslarda gevşeme ortaya çıktığında hem işinin hem de partnerinin cinsel yaşamı doğrudan etkilenirken aynı zamanda idrar kaçırma gibi sosyal açıdan yorucu sorunlar kendini gösterir.

Thermi va ile vajinal kaslarda beliren gevşeme, ameliyatsız olarak çözülebiliyor. Uygulama vajinal kasların yenilenmesini, onarılmasını ve canlanmasını sağlayarak kişinin normal yaşamına dönmesini sağlar.

KİMLER THERMİ VA YAPTIRMALI?

HAMİLELİK

Hamileliği bağlı olarak vajinal kaslarda gevşeme meydana gelmesi oldukça sık rastlanan bir durumdur.

NORMAL DOĞUM

Normal doğumda özellikle bebek fiziksel olarak normalden iriyse vajinal sarkma meydana gelir.

ÇOKLU DOĞUM

Çoklu gebeliklerde normal doğum tercih edilirse vajinal kaslarda genişleme ortaya çıkar.

MENOPOZ

Hormonal değişimler özellikle menopoz döneminde çok yoğun olduğu için vajinal kaslarda gevşemeye neden olabilir.

HANGİ BELİRTİLER THERMİ VA İLE ÇÖZÜME KAVUŞUR?

Cinsel isteğin azaldığını düşünüyorsanız, özellikle geçmişten günümüze doğru artan bir isteksizlik söz konusu ise vajinal kaslarda genişleme başlamış olabilir. Bu durumda cinsel isteğin normale gelmesi için thermi va uygulaması yapılabilir.

Doğum yaptıktan sonra cinsel hayatınız olumsuz olarak etkilendiyse bu etkiyi hayatın değişmesine bağlamak yanıltıcı olabilir. Doğum sonrasında cinsel yaşamın etkilenmesi tarafların eskisi kadar çok tatmin olamaması ile ilgili olabilir.

Geçmişe göre yapılacak değerlendirmede cinsel açıdan tatmin oranında düşüş yaşanıyorsa ve cinsel ilişki eskiye göre daha az keyif veriyorsa vajinal kaslarda gevşeme söz konusu olabilir.

Cinsel ilişki esnasında vajinal kuruluk oluştuysa ve bu durum rahatsız edici bir boyuta vardıysa ya da kişinin cinsel ilişkiden kaçınmasını ortaya çıkarıyorsa, buna neden olan sorunlar thermi va ile giderilebilir.

İdrar kaçırma ya da idrarı tutamayacağını hissetme de kaslarda gevşemenin göstergesi olabilir. Bu durumda bir doktora gitmek mesane sarkması, rahim sarkması ve vajinal kasların genişlemesi gibi durumları değerlendirmek gerekir. Eğer bu sorunlarından birisi varsa thermi va ile çözüm sağlanır.

Vajinal sıkılığınızda değişim olduğunu fark ediyor, geçmişe göre daha gevşek olduğunu düşünüyorsanız mutlaka kaslarda gevşeme olup olmadığının kontrolü için bir uzmana başvurmanız gerekir. Bu durumda da thermi va ile çözüm elde edilir.

Op. Dr. Burak Türkyılmaz
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.drburakturkyilmaz.com
Facebook: @drturkyilmaz
Instagram: @drturkyilmaz
YouTube - Op. Dr. Burak Türkyılmaz

Size en uygun olan estetik uygulamasını birlikte PLANLAYALIM

BİZE ULAŞIN

© 2020 Op. Dr. Burak Türyılmaz. Designed by: