Türkçe English Arabian +90 212 304 43 33 / 34 Menu

Göz altı ışık dolgusu ile bakışlarınız parlasın

Göz altı ışık dolgusu ile bakışlarınız parlasın

Göz altında oluşan çukurluklar ve koyu renk, kişinin olduğundan daha yaşlı gözükmesine neden olur. Bakışlarda yorgun ve cansız bir görüntü meydana gelir. Gözlerde oluşan bu sorunlar göz altı ışık dolgusu ile ortadan kaldırılır.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Burak Türkyılmaz, göz altında istenmeyen görüntülere çözüm sunan göz altı ışık dolgusu hakkında oldukça yararlı bilgiler sundu.


HANGİ YAŞLARDA ORTAYA ÇIKIYOR?

30’lu yaşlardan itibaren özellikle kadınlarda göz altı çökmesi ya da çukur oluşumu neredeyse %50 oranında meydana gelir. Oldukça yaygın olan bu sorun hem genetik faktörler sebebiyle hem de düzensiz uyku, stres, sağlıksız beslenme gibi yaşam şekline bağlı sebeplerle ortaya çıkar.

Hem genetik hem de çevresel faktörlere bağlı oluşan göz altı morlukları aşırı tuz tüketimi, yorgunluk, uykusuzluk, karaciğer veya böbrek rahatsızlıkları ile tetiklenebilir.

GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU NEDİR?

Göz altı ışık dolgusunun içerisinde insan vücudu ile tamamen uyumlu olan hatta insan vücudundaki hücrelerde bulunan hyalüronik asit bulunur.

Hyalüronik asit laboratuvar ortamında üretilebildiği için son zamanlarda en çok tercih edilen ve güvenilen, kişiye hiçbir şekilde zarar vermeyen dolgu maddelerinden biri.

Bu madde kollajen salgısını arttırarak uygulandığı bölgenin daha genç ve diri olmasına yardımcı olur. Göz altı ışık dolgusunda hyalüronik asidin yanı sıra içerisinde vitaminler sayesinde göz altına daha canlı ve parlaklık sağlar. Bu vitamin kompleksi hücrelerin yenilenmesini sağlar ve bölgenin genç görünmesinde etkili olur.

Göz altı ışık dolgusunun etkisi ameliyatsız estetik operasyonlara bakıldığı zaman oldukça tatmin edici bir süre devam eder. İşlemin tamamı 20 dakika olup etki süresi 1 ila 1.5 yıla kadar devam eder.

Op. Dr. Burak Türkyılmaz
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.drburakturkyilmaz.com
Facebook: @drturkyilmaz
Instagram: @drturkyilmaz
YouTube - Op. Dr. Burak Türkyılmaz

Size en uygun olan estetik uygulamasını birlikte PLANLAYALIM

BİZE ULAŞIN

© 2020 Op. Dr. Burak Türyılmaz. Designed by: